Anlık Bildirim

HTC Butterfly Avrupa'ya gelmiyor, önsiparişler iptal edildi


HTC'nin Full HD çözünürlüğe sahip 5 inçlik J Butterfly / Droid DNA modelinin Avrupa'da kısa süre sonra satışa çıkması beklenirken Expansys perakendecisi önsiparişe başlamıştı.

Ancak HTC bekleyenleri üzecek bir hamle yaparak Butterfly modelini Avrupa'ya sunmaktan vazgeçti. Konu, Expansys tarafından önsipariş veren müşterilere gönderilen mail ile ortaya çıktı.

Mailde HTC'nin cihazı Avrupa pazarına sunmayacak olduğu bilgisinin taraflarına ulaştığı ve üzülerek önsiparişleri iptal ettikleri bildiriliyor. Ayrıca firmanın sitesinden de sipariş sayfası kaldırıldı.

HTC'nin hangi nedenle iptal kararı aldığı bilinmiyor. Ancak bir dönem cihazın Avrupa pazarına sunulma planının olmadığı bir yönetici tarafından dile getirilmiş ancak bu sadece ismin değişecek olması şeklinde yorumlanmıştı.

Samsung, Sony, LG gibi firmaların gelecek yıl Full HD ekranlı modeller piyasaya sürmesi beklenirken, HTC'nin elindeki imkanı değerlendirmemesi kafaları karıştırdı.  
Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin: DH App Gallery Uygulamasını İndir DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü GENEL İSTATİSTİKLER
1115 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim