Anlık Bildirim

HTC Desire 626'nın detayları sızdırıldı


HTC'nin 1 Martta yapacağı etkinlikte yeni amiral gemisi modelini tanıtacağının beklenmesi bütün ilgiyi M9 modelinde toplamış durumda. HTC'nin etkinlikte ilk akıllı saatini de tanıtması da bekleniyor fakat şirketin tanıtacağı bir diğer telefon olan Desire 626'nın detayları internete sızdırıldı.

Daha önce de sızıntılar yapan upleaks yeni modelin görsellerini ve özelliklerini Twitter üzerinden paylaştı. Fotoğraflarda modellerin renklendirilmesi dikkat çekerken cihaz giriş-orta segmente konumlandırılacak gibi gözüküyor. 


5 inç ekranında 720 piksel çözünürlük sunacağı iddia edilen cihazda MediaTek MT6572 modelinin 8 çekirdekli bir versiyonunun kullanılması bekleniyor. 2000mAh bataryaya sahip olacak cihaz arkada 13 Megapiksel önde ise 5 Megapiksel kamera sunacak. Sızıntıda RAM miktarının 2GB ve depolama miktarının 16 GB olacağına da yer verilmiş.Ayrıca cihazın kırpılmış bir versiyonunda 1 GB RAM ve Snadragon 410 bulunacağı da iddia ediliyor. 
Android 4.4 Kitkat işletim sistemi ile piyasaya çıkacağı söylenen cihazın kısa sürede 5.0 Lolipop güncellemesi alması bekleniyor. Desire 626'yı Mart ayının ilk günlerinde yapılacak Mobil Dünya Kongresinde tanıtması bekleniyor. Cihazın piyasaya ne zaman çıkacağı ise bilinmiyor

Sızdırılan bir diğer model M9 Plus'ın detaylarına ise bu bağlantıda yer vermiştik.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1653 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc, 2015
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim