Anlık Bildirim

HTC One, 7 Mayıs tarihinde satışa sunuluyor

HTC One, 7 Mayıs tarihinde satışa sunuluyor

HTC'nin bu yıl ki iddialı amiral gemi modeli olan One, görkemli bir lansman yapmasına rağmen, aynı başarıyı satışlarda gösterememişti. Bazı üretim sıkıntıları nedeniyle satışı ertelenen model, ancak Nisan sonlarına doğru yaygın olarak pazarlara girmeye başlayabildi.

Ülkemizde de ön taleplere başlayan HTC One'ın hangi tarihte piyasaya sunulacağı kesin olarak belli oldu. Model için mağazasında ön siparişe başlayan Turkcell, sevkiyata ise 7 Mayıs tarihinde başlayacak. 

Turkcell model ile birlikte 125TL değerindeki orijinal HTC araç aksesuarı Speaker Phone hediye ediyor. Ön siparişe özel 1 ay boyunca 1GB internet paketi hediye edilecek.

Modelde 4.7 inçlik Full HD SLCD3 SoLux ekran, 4 çekirdekli Snapdragon 600 işlemci, hızlandırılmış Adreno 320 grafik birimi, 32GB depolama kapasitesi, 2GB RAM, 2300 mAh batarya, Android 4.1.2 işletim sistemi, HTC Sense 5, Ultrapixel kamera, Boomsound ses sistemi şeklinde özellikler bulunuyor. Cihazın fiyatı 1999TL iken, WorldCard sahiplerine 12 taksit uygulanıyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3509 kez okundu.
14 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc, htc one
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim