Anlık Bildirim

HTC One A9 basın görselleri sızdırıldı

HTC'nin 20 Ekim 2015 tarihindeki etkinliğine bir haftadan az bir süre kala, etkinlikte tanıtılması beklenen One A9 adındaki yeni kurtarıcı akıllı telefon ile ilgili daha detaylı görseller de gelmeye başladı. 

Daha önce sızan görsellerde de aynı tasarım olduğu için artık yeni akıllı telefonun karşımıza bu görünümde çıkacağı kesinleşmiş oluyor. iPhone tasarımına benzediği için eleştirilen One A9 modeli One serisinden farklı olarak bazı tasarım değişikliklerine uğramış.

Modelin alt orta kısmında yer alan buton parmak izi okuyucusu için ayrılırken, sistemin kontrolü yine sanal butonlarla sağlanacak. Ayrıca HTC'nin BoomSound hoparlörleri bırakarak klasik bir hoparlör tasarımını benimsediği görülüyor. 

5.2 inçlik ekranında Full HD çözünürlük sunması beklenen One A9 modelinin Helio X20 veya Snapdragon 617 yongasetinden gücünü alacağı belirtiliyor. 3GB RAM ve 13MP çözünürlüğünde yenilikçi bir arka kamera barındırdığı ifade edilen model için HTC'nin beklentileri oldukça yüksek. Öyle ki Fransız perakendecilerde 600 Avro civarında fiyat etiketi beklentisi mevcut. Firma yüksek satışlar ile iyi bir kar marjı elde etmeyi planlıyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4240 kez okundu.
37 kişi, toplam 40 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc, htc one a9
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim