Anlık Bildirim

HTC, One M8 için Marshmallow hazırlıklarını tamamladı

HTC'nin Mart 2014'de duyurduğu amiral gemisi One M8 modeli için Android 6.0 hazırlıkları tamamlandı. Akıllı telefon için güncellemenin iki hafta içerisinde başlayacağı iddia ediliyor.
HTC, One M8 için Marshmallow hazırlıklarını tamamladı
 
HTC, Lollipop güncellemeleri ile birlikte verdiği sözleri kısa bir gecikmeyle de olsa yerine getirerek kullanıcıların takdirini kazanmıştı. Maddi açıdan zor dönemler geçiren şirket Android 6.0 Marshmallow güncellemesi için de benzer bir gayret göstererek amiral gemilerini kısa bir süre içerisinde güncellemeyi planlıyor.

@LlabTooFeR adındaki Twitter kullanıcısı ise genellikle akıllı telefon dünyasındaki başarılı sızıntıları ile biliniyor. Kaynağın verdiği bilgiye göre HTC'nin One M8 için hazırladığı Android 6.0 Marshmallow sürümünde sona gelindi. Sense 7.0 ile birlikte sunulacak Marshmallow güncellemesinin iki hafta içerisinde Avrupa'da başlayacağı belirtiliyor.
Geçtiğimi günlerde One M8 için Android 6.0 güncellemesi Bluetooth sertifikalarında da ortaya çıkmıştı ve hatta Tayvanlı üretici de güncelleme için yıl sonunu işaret etmişti. Bu bilgileri bir araya getirdiğimizde iddianın büyük ihtimalle gerçeğe dönüşeceğini söyleyebiliriz. One M9 için de Android 6.0 güncellemesi henüz yayınlanmış değil, belki de üretici her iki amiral gemisi modeli için güncellemeyi aynı anda başlatabilir.

Tweetin altında bir kullanıcının Desire Eye güncellemesi sorması üzerine ise @LlabTooFeR'nin "Önümüzdeki yılın ikinci çeyreği içerisinde" cevabını verdiğini de belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3544 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
one m8, android marshmallow ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim