Anlık Bildirim

HTC One Max görseli ortaya çıktı

HTC One Max görseli ortaya çıktı


HTC'nin One adlı amiral gemi modelinden sonra tasarım anlayışını hiç bozmadan One Mini ve One Max gibi modeller ile pazara katkı yapmaya devam edeceği biliniyor. Firmanın One Mini modeli kısa süre önce resmen lanse edilmişti. Sıradaki model ise One Max olacak.

Pazarda Snapdragon 800 trendine dahil olacak HTC One Max, Tayvanlı perakende sitesi ePrice tarafından kameralara yakalandı. Sitenin gelecek ay ki IFA 2013 fuarında tanıtılacağını belirttiği HTC One Max, 5.9 inçlik Full HD ekranı ile One ailesinin çıtasını yükseltiyor. 

2.3GHz saat hızında çalışan Snapdragon 800 işlemcisinin yanında 3200mAh batarya, BoomSound ses teknolojisi, BlinkFeed ana ekran uygulaması, Beats Audio, HTC Zoe, UltraPixel kamera şeklinde beklenen özellikler mevcut. Modelin Çin versiyonunun çift SIM kart destekli olacağı söyleniyor. Görsellerde dikkat çeken ayrıntı ise bu modelin alüminyum alaşımlı bir kasaya sahip olmaması ihtimali. Bu konu şu an için resmi olarak doğrulanmış değil.

HTC One Max pazara çıktığında elbette yalnız olmayacak. Sony Xperia Z Ultra, Galaxy Note 3, LG G2 gibi rakipler bu modeli beklerken, HTC One modelinde yaşanan üretim sıkıntıları tekerrür etmezse, firmanın yılı iyi bir gelirle kapatmasına yardımcı olabilir. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2223 kez okundu.
51 kişi, toplam 56 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc, htc one
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim