Anlık Bildirim

HTC One Mini 2'ye ait basın görseli sızdırıldı. (Güncelleme ile yeni görsel eklendi)

HTC'nin geçen yıl olduğu gibi bu yıl da piyasaya sürmeye hazırlandığı amiral gemisi One M8'in daha düşük boyut ve donanımlı versiyonu One Mini 2'ye ait basın görseli internette yer aldı.
HTC One Mini 2'ye ait basın görseli sızdırıldı. (Güncelleme ile yeni görsel eklendi)
HTC'nin geçen yıl olduğu gibi bu yıl da piyasaya sürmeye hazırlandığı amiral gemisi One M8'in daha küçük boyut ve düşük donanımlı versiyonu One Mini 2'ye ait basın görseli internette yer aldı.
Daha önceki gelen bilgilerde One M8'deki gibi çift kameranın yer almayacağı belirtilen telefonda sızan görsellerde de görüldüğü üzere yalnızca tek bir kamera yer alıyor. HTC'nin Ultrapiksel teknolojisine de yer vermediği modelde diğer telefonlardaki gibi 13MP'lik bir kameranın yer alacağı konuşuluyor. Diğer sızan teknik özelliklerini belirtecek olursak; 4.5" ekranında 1280x720 piksel çözünürlük sunacağı belirtilen telefonda fiyat odaklı ürünlerde sıkça görmeye başladığımız 1.4GHz hızda çalışan Snapdragon 400 yongaseti yer alıyor. 1GB belleğe, 16GB dahili hafıza sahip olacak modelin yazılım tarafında ise Android 4.4 tabanı üzerinde Sense 6 arayüzü bulunuyor.
HTC One Mini 2'nin piyasaya çıkış tarihi ile ilgili şu an bir bilgi yok ancak Samsung Galaxy S5 Mini'nin de yakın zamanda piyasaya sürüleceği düşünülürse HTC'nin bu cihazı çok geçmeden piyasaya sürmek isteyeceği düşünülebilir.
Güncelleme: Eski görsel, @evleaks tarafından sızdırılan yeni basın görseli ile değiştirilmiştir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1140 kez okundu.
41 kişi, toplam 41 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
smartphone, one ve
3 etiket daha htc akıllı telefon Android
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim