Anlık Bildirim

HTC One X ve Motorola RAZR ilk kez Turkcell ile satışa sunulacak


Bu yılın en önemli modelleri arasında yer alan HTC'nin 4 çekirdekli One X modeli Avrupa'da satışa sunulmuşken, Motorola RAZR ise yurtdışında satışlara devam ediyor. Modellerin ülkemize ne zaman geleceği merakla beklenirken Turkcell ilk duyuruyu yaptı.

HTC One X modeli 4+1 çekirdekli NVIDIA Tegra 3 yongada sistemi, 4.7 inçlik S-LCD 2 HD ekran, 1GB RAM, ImageSense teknolojili 8MP kamera, Android 4.0 işletim sistemi, Beats Audio ses sistemi şeklinde özelliklere sahip.

Motorola RAZR ise 4.3 inçlik qHD Super AMOLED ekran, 1.2 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli Cortex-A9 işlemci, 8MP kamera, 1GB RAM gibi özellikler barındırıyor.

Turkcell bu hafta yayınladığı kataloglarda her iki modelin de çok yakında iletişim merkezlerinden satışa sunulacağını duyurdu. Ancak fiyat ve kesin tarihler hakkında bilgi yok.

İddialara göre HTC One X modeli iki hafta içerisinde satışa başlayacak. Ayrıca açık artırma sitelerinde paralel ithalat HTC One X modeli bulabilmek mümkün. Fiyatlar 1350TL-2000TL arasında değişiyor. Avrupa'da ise HTC One X serisinin fiyatı 599 Avro, HTC One S modeli 499 Avro, One V modeli ise 299 Avro şeklinde. HTC modellerini ülkemize ilk olarak getiren Vodafone firmasından ise henüz bir bilgi gelmedi.

Motorola RAZR ise yaklaşık 455 pound fiyatıyla satılıyor. Bu modelin de önümüzdeki hafta ülkemizde piyasaya çıkacağı tahmin ediliyor.

Turkcell ayrıca Xperia S modelini de Türkiye'de ilk olarak tüketicilere sunacağını da açıkladı.
HTC One X ve Motorola RAZR ilk kez Turkcell ile satışa sunulacak


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15871 kez okundu.
39 kişi, toplam 48 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
motorola, htc one x ve
2 etiket daha turkcell htc
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim