Anlık Bildirim

HTC : Şirketin satılması gündemde değil, yönetici kadrosu değişmeyecek

HTC : Şirketin satılması gündemde değil, yönetici kadrosu değişmeyecek

Tayvanlı akıllı telefon devi HTC'nin özellikle yılın üçüncü çeyreği itibariyle tarihinde ilk kez zarar açıklaması ve son 8 yılın en düşük pazar değerine gerilemesi, şirket hakkında çeşitli iddiaların ortaya atılmasına neden olmuştu.

Bunların başında gelen HTC'nin başka bir firmaya satışı ve Peter Chou'nun koltuğunun sallantıya girmesi iddialarına bizzat tepe yöneticisinden yanıt geldi.

HTC yönetim kurulu başkanı Cher Wang, CNBC'ye verdiği bir demeçte borsa değerlerinin çok da önemli olmadığını belirterek, gelecek için yenilik ve vizyona odaklanmayı tercih ettiğini sözlerine ekledi.

HTC'nin Çin kaynaklı bir firmaya satılacağı iddiasına cevap veren Wang, HTC'nin devredilmeye ihtiyacı olmadığını ve geleceğe umutla baktıklarını dile getirdi. Wang ayrıca yönetim ekibinde bir değişiklik düşünmediklerini ve Peter Chou'nun yenilikleriyle firmayı ileriye götürdüğünü ifade etti.

Wang HTC'nin gelecek planlarına da değinerek, çok ilginç bir yol haritaları olduğunu belirtmekle yetindi. HTC'nin bu yılı One Max adlı 5.9 inçlik bir akıllı telefon modeli ile kapatması bekleniyor. Ancak sonraki yıl için planlarda ne olduğu bilinmemekteydi. Wang'ın açıklaması ile HTC'nin gelecek yıl için daha iddialı ürünler hazırladığı anlaşılıyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1079 kez okundu.
35 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim