Anlık Bildirim

HTC U11 için Android Pie güncellemesi yayınlandı

Tayvanlı teknoloji devi HTC yaklaşık iki ay önce U11, U11+ ve U12+ modelleri için Android Pie güncellemesini Mayıs ayında yayınlayacağını açıklamıştı. HTC U11 için nihayet bekleyiş sona erdi.
Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC geçtiğimiz aylarda U11, U11+ ve U12+ modellerinin Mayıs ayından itibaren Android Pie güncellemesi almaya başlayacağını duyurmuştu. Şimdi ise bu telefonlardan HTC U11 için Android Pie güncellemesi yayınlandı.
Güncelleme yaklaşık 1.36 GB boyutunda ve yükledikten sonra yazılım sürümünü 3.22.709.2'ye yükseltiyor. Şu an için sadece Tayvan’da yayınlanan güncellemenin yakında kademeli olarak diğer bölgelere de yayılması bekleniyor. Ancak bunun için kesin bir tarih verilmedi.

Android Pie birçok yeni özellik getiriyor

Android Pie güncellemesi, HTC U11 telefonlara Uyarlanabilir Pil, Uyarlanabilir Parlaklık, hareket navigasyonu, Dijital Denge, yeni erişilebilirlik menüsü, yeni ekran görüntüsü kısayolu, daha kolay ekran döndürme, ses iyileştirmeleri ve daha fazlasını getiriyor.
Bunun dışında sistem geliştirmeleri de içeren güncelleme Google Plus'ı da HTC'nin BlinkFeed uygulamasından çıkarıyor. HTC U11, 2017 yılında Android Nougat işletim sistemiyle piyasaya sürülmüştü. Akıllı telefon geçtiğimiz yıl ise Oreo güncellemesi aldı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim