Anlık Bildirim

HTC U11'in "sıkılabilme özelliğini" orta sınıf bir telefonda görebiliriz

HTC U11'deki Edge Sense özelliğini kullanabilmek için amiral gemisi telefonu satın almanız gerekmeyecek. Şirketin bu yıl piyasaya süreceği orta sınıf bir akıllı telefonda da aynı özelliği görebiliriz.
HTC U11'in en önemli özelliği olan Edge Sense, basit bir sıkma hareketi yaparak telefonunuzla etkileşime girmenizi sağlayabiliyor. Yani cihazınızı sıkarak uygulama çalıştırıp, fotoğraf çekebilir ya da Google Assistant'ı sesli komut almaya hazır hale getirebilirsiniz. Ancak sıkılabilir bir telefona sahip olmanız için HTC'nin amiral gemisini satın almak zorunda olmayabilirsiniz. Söylentilere göre Edge Sense özelliğine sahip orta sınıf bir HTC telefon yolda.
TheLeaker ve @LlabTooFeR tarafından ortaya çıkarılan telefona HTC Ocean Life adı verilmiş ancak farklı bir isimle piyasaya sürülmesi hiç de şaşırtıcı olmayacaktır. Cihazda Edge Sense özelliğinin yanı sıra 5.2 inç 1080p ekran, orta sınıf bir Snapdragon 660 yonga seti, ön ve arka tarafında 16MP kamera, 2.600mAh pil, Android 7.1.1 ve Bluetooth 5.0'ın bulunduğu söyleniyor. Ayrıca HTC'nin Sense 9 arayüzünü çalıştıracak olan telefon USonic kulaklıkla birlikte gelecek.

Söylentiler mantıklı

Bu bilgilerin nereden geldiği belli edğil ancak özellikle @LlabTooFeR isimli Twitter hesabının sağlam bir sicili var. Bu nedenle doğru olabilir. Ayrıca HTC'nin Edge Sense özelliğini daha fazla telefona getirmesi son derece mantıklı görünüyor. Fotoğraf çekmek yada kısa veya uzun sıkma hareketiyle uygulama başlatmak güzel bir fikir olsa da bunun HTC U11'de yeterince hassas olmadığı ve biraz daha pişmesi gerektiği söyleniyor. Bu yüzden HTC Ocean Life sadece bu özellik için satın almaya değer olmayabilir.
Ancak uygun bir fiyata sahip olacağını varsayarsak, telefonda gayet iyi özellikler olacağını söyleyebiliriz. Ayrıca, Edge Sense'e sahip telefonlar arttıkça, daha da teşvik edilecek HTC bu özelliği geliştirmeye devam edecek. HTC Ocean Life'ın ne zaman piyasaya çıkacağına dair bir haber yok, ancak söylentiler gerçekse muhtemelen bu yıl içerisinde resmiyet kazanabilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim