Anlık Bildirim

HTC, U13 modelinden vazgeçti

Son birkaç yıldır akıllı telefon modellerinde beklenen satış rakamlarını yakalayamayan HTC'nin 2019 yılında piyasaya sürmeyi planladığı U13 modelinden vezgeçtiği belirtildi.
Gerek Güney Koreli, gerekse de Çinli rakiplerinin çok gerisinde kalan akıllı telefon üreticisi HTC, yeni stratejiler peşinde. 2019 yılında piyasaya sunulması beklenen U13 modelinden vazgeçtiği belirtilen şirketin yeni bir modele yöneleceği söyleniyor.

Yeni modelin ismi belli değil

Raporlara HTC U13 modelini es geçecek olan şirketin, detayları belli olmasa da yeni bir orta segment amiral gemisi modeli ile kullanıcılarının karşısına çıkması bekleniyor. Bu modelin de nasıl bir isimlendirme ile geleceği şimdilik belirsiz.
HTC'nin son birkaç yıldır kendini geliştirememesi satış rakamlarına da yansımış durumda ve şirket zor günler geçiriyor. Kullanıcılar açısından bakarsak da özellikle Çinli üreticilerin cihazları pazarda alternatifleri çoğaltmış durumda ve HTC'nin aralarından sıyrılması için cazip teknolojiler ve uygun fiyatlarla kullanıcılarının karşısına çıkması gerekiyor. Bakalım yeni modelle bunu başarabilecekler mi hep beraber göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11281 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim