Anlık Bildirim

HTC bazı akıllı telefonların üretimini üçüncü taraf firmalara kaydırıyor

HTC bazı akıllı telefonların üretimini üçüncü taraf firmalara kaydırıyor

Akıllı telefon pazarında orta seviyeye daha çok model üretmeyi amaçlayan ancak aynı zamanda maliyet dengesini de korumak isteyen HTC, üretim konusunda bazı değişiklikler yapacağını açıklamıştı. Firma bu değişiklikleri işeme koymaya başladı.

HTC genelde tüm modellerini kendi tesislerinde üretmesi ile biliniyor. Zira HTC faaliyetlerine diğer firmalar için markasız mobil cihazlar üreterek başlamıştı. Sonrasında ise markasız cihazların yerini kendi ürünleri aldı.

HTC bugüne kadar bu geleneğinden vazgeçmedi. Ancak maliyetleri düşürme adına firma artık bazı modellerini Çin veTayvan'daki uzman tedarikçilere ürettirmeye başladı. Desire 616 ve Desire 210 modellerini Çinli Wingtech üretirken, başka bir Desire cihazının üretimini ise Compal Electronics üzerine aldı.

HTC'nin bununla birlikte orta üst seviye Desire 816 ve HTC One M8 amiral gemi modellerinin üretimini kendi tesislerinde üretmeye devam ettiği belirtiliyor. 

Yeni gelişmenin mali tablolara nasıl yansıyacağı bilinmiyor ancak Haziran ayı sonunda firmanın uzun zaman sonra ilk kez kar açıklayabileceği konuşuluyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
796 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim