Anlık Bildirim

HTC gelecek yıl giriş seviyesi akıllı telefonlara ağırlık verecek

HTC gelecek yıl giriş seviyesi akıllı telefonlara ağırlık verecek

Bu yıl gerek One serisi gerekse de Desire serisi ile iyi bir çizgi yakalayan ve üstüste çeyrek yıl mali tablolarda kar elde etmeye başlayan HTC, gelecek yıl için de satışlardan oldukça umutlu.

Gelecek yıl itibariyle 4G uyumlu giriş seviyesi akıllı telefonlara ağırlık vermek isteyen HTC, gelişmekte olan ülke pazarlarındaki talebe binaen yıl bazında sevkiyat rakamlarının çift haneli oranlarda büyümesini bekliyor. 

HTC bunun yanında çevrimiçi satış stratejisini de geliştirecek. Hali hazırda firmanın çevrimiçi satış rakamları genel satış rakamlarının yüzde 15-20'sine denk geliyor. Çevrimiçi kanallara olan talebi gören HTC, bu kanallardan daha fazla model satmayı hedefliyor. Modeller daha çok giriş seviyesi ve özel tasarlanmış ürünlerden oluşacak. Üst seviye modelleri ise yine fiziksel kanallardan satışa devam edecek. 

HTC ayrıca RE kamerasının satışından da oldukça memnun. Yıl bitimine kadar firma 20 000 ürün satmış olmayı bekliyor. Gelecek yıl ise RE 2 olarak bir devam modelinin geleceği daha önceki açıklamalarda dile getirilmişti.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
682 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim