Anlık Bildirim

HTC, mini modellerine son veriyor

Üreticilerin amiral gemi modellerinin yanında bu modellerin tasarımını aynen benimseyen ancak donanım olarak çok geride kalan mini versiyonlar bir dönem oldukça popüler olmuştu. Ancak giderek önemini kaybeden mini versiyonlar artık tarih olmak üzere.

Amiral gemi modellerine iki nesildir mini versiyonları ekleyen HTC, bu yıldan itibaren buna bir son vermeye hazırlanıyor. Bir etkinlikte konuşan HTC Kuzey Asya başkanı Jack Tong, mini ürün serisini sona erdirdiklerini açıkladı. 

Tong tüketicilerin artık 5 inç ve üzeri akıllı telefonlara yöneldiklerini ve bu bakımdan firma olarak yeni bir yol haritası belirlediklerini ifade etti. Bu yol haritasında mini versiyonlar yer almayacak. 

Her ne kadar mini versiyon olsa da sınıfındaki muadil akıllı telefon modellerinden daha pahalı bir fiyat çizgisi izlemesi konseptin tepki görmesine ve paralelinde değer kaybetmesine yol açmıştı. 

Açıklamada dikkat çeken diğer bir nokta da HTC'nin artık büyük ekranlı akıllı telefonlara daha fazla önem verecek olması. Bu bakımdan orta ve giriş seviyesi HTC modellerinin artık 5 inç üzerine çıkacağı tahmin ediliyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2728 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim