Anlık Bildirim

HTC'nin Tegra 3+ çipset ve Jelly Bean işletim sistemli akıllı telefonuna ait test sonucu yayınlandı


Bir süre önce T-Mobile operatörüyle piyasaya sürüleceği iddia edilen HTC'nin Tegra 3+ çipsetli akıllı telefonuna ait test sonucu internette yayınlandı. PM63100 model numaralı cihazın AT&T ile çıkış yapacağı tahmin ediliyor.
1280 x 720 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip olduğu bilinen telefon, gücünü NVIDIA'nın Full HD 1080p ekran ve 4G LTE iletişim teknolojisi desteğini beraberinde getiren 1.7GHz hızındaki 4+1 çekirdekli Tegra 3+ çipsetten alıyor. Cihazda, Google'ın birkaç hafta önce kaynak kodlarını yayınladığı Android 4.1.1 Jelly Bean işletim sistemi versiyonunun yüklü olduğu biliniyor.
NenaMark2 testini 58.50 fps ile bitiren HTC PM63100, 40-50 fps arası bir sonuç elde eden Tegra 3'lü modellerden çok daha iyi bir grafik performansı sunacak. Fakat bu haliyle bile ancak Adreno 225'e erişebiliyor. Yine de Tegra 3 optimizeli oyunları daha akıcı bir şekilde çalıştırabilecektir.
Evitare_UL kod adıyla listelenen akıllı telefon, muhtemelen T-Mobile için çıkacak HTC Era 42'nin AT&T sürümü olacak. Tayvanlı üreticinin uluslararası bir versiyon üzerinde çalışıp çalışmadığı bilinmiyor. One X'in halefi yerine yılın son çeyreğinde Full HD ekran ve Snapdragon S4 Pro çipsetli telefon-tablet melezi bir modelin çıkış yapması daha olası görünüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
23159 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc, nvidia ve jelly bean
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim