Anlık Bildirim

Hayatta kalma oyunlarına yeni bakış açısı Blastlands

Hayatta kalma oyunlarından hoşlanıyorsanız Blastlands hoşunuza gidebilir. Kuşbakışı olarak oynanan oyun ekran başında eğlenceli zamanlar geçirmenizi sağlayacak.

Son dönemde Fortnite ve PUBG gibi hayatta kalma oyunları oldukça popüler hale geldi. Görsel açıdan zengin ve güçlü donanım isteyen bu oyunlar yeni bir akımı da başlatmış durumda. Blastlands ise daha hafif bir bakış açısı benimsemiş.

Blastlands neler sunuyor?

Beta sürecinde olan oyun farklı dinamikler ile sektörde ses getirmeye çalışacak. Örneğin oyuna başlar başlamaz ateş altında kalıyorsunuz. Hemen taktik geliştirip rakiplerden kaçmanız gerekiyor.

Oyun kuşbakışı oynanıyor. Bu bakımdan geniş bir alanı görebiliyorsunuz. Karakterin ağır silahlı veya hafif donanımlı olmasını seçtikten sonra rakiplerin peşine düşüyorsunuz. Bu iki karakter ağacını aynı anda geliştirip her oyuna başladığınızda değiştirebiliyorsunuz.

Rakipleri yok ettikçe düşen parçaları topluyor ve seviye atlıyorsunuz. Sonrasında açılan 4 farklı güçlendirmeden birini seçerek oyun içerisinde sürekli kullanabiliyorsunuz. Paraşütle gelen veya yolunuzda çıkan sandıkları toplayarak güçlü tanklar kullanabiliyorsunuz. Bu tankları karakter ağacından geliştirebiliyorsunuz. Yine paraşütlerden nadiren gelen savaş domuzlarını avlayarak hediyeler kazanabiliyorsunuz.

Oyunda üç farklı mod var. Herkesin birbirine saldırdığı serbest mod, takım oyunu ve alan tutma modu. Karakter ağacında altıncı seviyeye geldiğiniz zaman sunucudaki herkesi öldürebildiğiniz The Wipe özelliği kullanıma açılıyor.

Geliştirme aşamasında olduğu için şimdilik kontrollerde biraz sıkıntılar olabiliyor ancak hayatta kalma oyununu sevenler için eğlenceli zamanlar vadediyor.



 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim