Anlık Bildirim

Honor 20S'in 32 megapiksel ön kamera ile geleceği onaylandı

Huawei'nin alt markası Honor, 4 Eylül'de yeni bir akıllı telefon duyuracak. Honor 20S adlı modelin 32 megapiksellik selfie kamerasına sahip olacağı şirket tarafında doğrulandı.
Honor 20S henüz tanıtılmış olmasa da dün ortaya çıkan basın görselleri sayesinde nasıl bir tasarıma sahip olacağını öğrenmiştik. Şimdi ise yakında resmiyet kazanacak akıllı telefonun 32 megapiksellik selfie kamerasıyla geleceğini gösteren kısa bir teaser videso yayınlandı.
Cihazdaki ön kamera, tıpkı Honor 20 serisi gibi düşük ışıklı ortamlarda daha iyi fotoğraflar çekilmesini sağlayan "Süper Gece Modu" özelliğine sahip olacak. Her ne kadar arka kamera hakkında resmi bir bilgi olmasa da telefonun 48 megapiksel ana sensör, 8 megapiksel ultra geniş açılı lens ve 2 megapiksel derinlik sensöründen oluşan üçlü kamera sistemi ile geleceği söyleniyor.

4 Eylül'de tanıtılacak

Honor 20S, 1080 x 2340 piksel çözünürlükte 6.26 inç ekran taşıyacak. Gücünü ise Kirin 980 yonga setinden alacağı bildiriliyor. 6/8 GB RAM seçenekleri ile sunulacak cihaz muhtemelen 128 GB dahili depolama alanı ile piyasaya sürülecek. Son olarak telefonun 20 W hızlı şarj özellikli 3.650 mAh pil içereceğini belirtelim. Honor 20S, 4 Eylül'de düzenlenecek bir etkinlikte tanıtılacak. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim