Anlık Bildirim

Honor Play global pazarda satışa sunuluyor

Huawei'nin alt markası olan Honor, geçen hafta tanıttığı oyun odaklı akıllı telefonunu Çin dışındaki diğer ülkelerde satışa sunmaya hazırlanıyor. Honor Play'in global çıkış tarihi haberimizde.
Geçtiğimiz hafta oyuncu telefonları arasına katılan Honor Play, global pazara adım atmaya hazırlanıyor. AndroidAuthority isimli internet sitesine konuşan bir şirket yetkilisi, akıllı telefonun ne zaman Çin dışında satışa sunulacağı ile ilgili bazı bilgiler verdi.
Honor'un Orta Doğu ve Afrika bölgelerinden sorumlu PR yöneticisi Xiaoyu Zhang, cihazın “Ağustos sonunda" global pazarda satışa sunulmasını beklediğini söyledi. Zhang kesin bir tarih vermese de en azından Honor Play'in Çin dışındaki diğer ülkelerde de piyasaya sürüleceği doğrulanmış oldu.
Raporda akıllı telefonun hangi ülkelere geleceğinin belli olmadığı yazıyor ancak Honor marka cihazlar hali hazırda Avrupa, Orta Doğu, Kuzey Amerika ve Asya-Pasifik bölgelerinde satıldığı için bu pazarlarda piyasaya sürüleceğini söyleyebiliriz.

GPU Turbo teknolojisine sahip ilk telefon

Honor Play, şirketin akıllı telefonlardaki grafik işleme performansını arttıran GPU Turbo teknolojisine sahip ilk telefonu olmuş durumda. Böylelikle ağır oyunları kaldırabilecek bir performans sunuyor. Ayrıca Nöral İşlem Birimi (NPU) içeren sekiz çekirdekli Kirin 970 yonga setiyle güçlendirildiğini belirtelim.
Cihaz varyantına göre 4 GB ve 6 GB RAM ile birlikte 64 GB depolama alanı ile geliryor. Honor Play, sayısı giderek artan oyun odaklı akıllı telefonlara karşı rekabet edecek. Bunlar arasında Razer Phone, Xiaomi Black Shark, Nubia Red Magic ve Asus ROG Phone bulunuyor. Akıllı telefon Çin'de 312 dolar fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Global pazarda da benzer aralıkta fiyatlandırılması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim