Anlık Bildirim

Huawei: 2 yıl içinde Apple’ı geride bırakacağız

Yeni nesil cihazlarıyla teknoloji dünyasının yükselen ismi olmayı başaran Huawei, önümüzdeki iki yıl içinde pazar payı oranlarında Apple’ı geride bırakmak istediklerini açıkladı.
2016 yılının ilk 10 aylık bölümü içerisinde piyasaya 100 milyondan fazla akıllı cihaz sürerek pazarda Apple ve Samsung’u yakın takibe alan Huawei, artan ivmeli grafikleriyle hedefindeki ilk ismin teknoloji devi Apple olduğunu açıkladı.
Strategy Analytics verilerine göre son çeyrekte yüzde 9 pazar payına ulaşan teknoloji üreticisi 33.6 milyon adet cihaz sevkiyatı gerçekleştirdi. Aynı rapora göre Güney Koreli Samsung yüzde 20.1 pazar payı ile 75.3 milyon cihazı, Apple ise yüzde 12 pazar payı ile dünya çapında 45.5 milyon cihazı satışa sundu.

Önümüzdeki iki yıl içinde Samsung'dan sonra ikinci isim olmak istiyor

Reutars’a açıklamada bulunan Huawei yöneticilerinden Richard Yu, kullanıcıların güvenini ve sadakatini kazanma konusunda oldukça kararlı olduklarını belitti. Yapay zeka, sanal gerçeklik, arttırılmış gerçeklik gibi geleceğin teknolojileri üzerinde yapılacak yeniliklerle elini güçlendirmek isteyen Huawei, böylelikle iki yıl içinde Apple’ı geride bırakarak pastadaki dilimini büyütmek ve Samsung’un ardından sektörde ikinci sıraya yükselmek istiyor.
Yakın zamanda tanıtılan, geniş ekran ve üstün donanım özelliklerine sahip Mate 9 modeliyledikkatleri üzerine çeken Huawei'nin mevcut başarısını sürdürmesi durumunda hedefine ulaşabileceği, dünya genelinde daha fazla ülkede söz sahibi olacağı dile getiriliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6370 kez okundu.
34 kişi, toplam 34 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, huawei ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim