Anlık Bildirim

Huawei, ürünlerinin milli duygularla satılmasını istemiyor

ABD’nin uyguladığı yaptırımların ardından, Çinlilerin Huawei ürünlerine olan ilgisi bir anda ciddi artış gösterdi. Chen Lifang, ürünlerin milli duygularla satılmasına odaklanmadıklarını aktardı.
Huawei Çin’deki satışlara yönelik açıklama Tam Boyutta Gör
Son günlerde ABD tarafından olumlu sinyaller görse de Huawei hala kara listede yer alıyor. Mayıs ayında başlayan bu durum, haliyle firmayı oldukça etkiledi. Huawei’ye sahip çıkmak isteyen Çinlilerin ise satışlara ilginç bir yansıması oldu. Milliyetçi duygularla hareket eden Çinliler, Huawei’nin Çin’deki satışlarında patlama yaşamasına sebebiyet verdi.

Huawei içerisinde Uluslararası Pazarlama Departmanı Başkan Vekili, Halkla İlişkiler ve İletişim Departmanı Başkanı gibi önemli pozisyonlarda yer alan Chen Lifang ise bu durum hakkında farklı bir bakış açısıyla açıklamada bulundu.

“Ürünlerimiz iyi olmasaydı uzun vadede başarısız olurduk”

Chen Lifang, firmanın üzerine yerleşecek milli etiketinin uzun vadede başarı getirmeyeceğini söylüyor. Yani Huawei'nin, ürünleri, teknolojileri ve servisleriyle iyi bir firma olmaması halinde sadece milliyetçi duygularla ayakta kalamayacağı aktarıldı. Firmanın da odaklandığı tek noktanın iyi kalitede ürünler üretmeye devam etmek olacağının altı çiziliyor.

Huawei’nin satışlarındaki önemli bir pay Çin’den gelse de bugün adının sürekli anılmasının altındaki temel sebep, tüm dünyada yakaladığı başarı. Kısacası firma, insanların veya medyanın kendilerine yakıştırdığı etiketleri bir kenara bırakıp, kaliteli ürünler üreterek başarısını devam ettirmeyi planlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim