Anlık Bildirim

Huawei Honor 9 resmen duyuruldu: Şık tasarım, 6GB RAM, çift kamera

Çinli teknologi devi Huawei, çift kamera ve 6GB RAM'le donattığı Honor 9 akıllı telefonunu resmen duyurdu. Şık tasarıma sahip cihazın tüm detayları ve fiyat etiketi haberimizde.
Huawei beklenildiği gibi çift kameralı ve 5.15 inç ekrana sahip yeni Honor 9 akıllı telefonunu duyurdu. Cihazın teknik özelliklerine baktığımızda daha önceki söylentilerin gerçeğe dönüştüğünü görüyoruz.
Akıllı telefonda Apple iPhone 7 ve Samsung Galaxy S8 modellerinde gördüğümüz DCI-P3 renk alanlı 5.15 inçlik 1080p ekran yer alıyor. Ayrıca üzerinde EMUI 5 çalışan Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle geldiğini belirtelim.
Alve.com'da gör Akıllı telefonlarda sıcak fırsatlar!
Honor 9, Huawei P10 ve Mate 9'da da bulunan Kirin 960 yonga setinden güç alıyor. Telefon microSD kart kullanılarak genişletilebilir 64GB veya 128GB dahili depolama seçeneğine sahip. Ayrıca 4GB veya 6GB RAM'le geliyor.

Honor 9: Çift kamera teknolojisi ve 3.200mAh pil

Telefonun en önemli özelliklerinden biri de 12MP ve 20MP sensöre donatılmış, 2x optik yakınlaştırma, portre ve bokeh modlarını içeren çift kamera teknolojisi olarak öne çıkıyor. Cihazda ayrıca 8MP kalitesinde bir selfie kamerası var.
Huawei ayrıca bugün Huawei Pay'i Çin'de kullanıma sundu. NFC üzerinden çalışan mobil ödeme çözümü, kullanıcıların çeşitli finansal işlemlerini daha kolay gerçekleştirmelerine olanak tanıyor. Honor 9, Huawei Pay'i desteklerken 4G VoLTE, WiFi ve 3.5 mm kulaklık girişi ile birlikte geliyor.
Metal bir gövde ve cam bir arka panele sahip akıllı telefonun 3.200mAh kapasiteli bir pille güçlendirildiğini belirtelim. Parmak izi tarayıcısı akıllı telefonun önüne taşınmış durumda. Selefi Honor 8'da ise sensör arka panelde yer alıyordu. Honor 9'un aynı zamanda Hi-Fi ses yongasıyla donatıldığını da vurgulayalım.
Honor 9, siyah, gri, mavi ve altın renk seçenekleriyle sunulacak. 6GB RAM ve 64GB hafızalı modelin fiyat etiketi 400$ olarak belirlenmiş. 128GB dahili depolama alanına sahip varyantta ise bu fiyat 440$ seviyesine çıkıyor. 4GB RAM'li model ise tüketicilere yaklaşık 340$ gibi bir fiyata mal olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11143 kez okundu.
23 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, çift kamera ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim