Anlık Bildirim

Huawei Mate 20 Lite'ın yeni görselleri, cihazın teknik özelliklerini ortaya çıkardı

Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei'nin yaklaşan akıllı telefon serisi Mate 20 ile ilgili detaylar su yüzüne çıkıyor. Şimdi de Mate 20 Lite'ın görselleri sızdı. İşte cihazın tüm detayları...
Son dönemde yaptığı çıkışla dikkatleri üzerine çeken teknoloji devi Huawei'nin, Mate 20 serisini önümüzdeki Ekim ayında satışa sunması bekleniyor. Bu seride yer alan Mate 20 Lite'ın ortaya çıkan yeni görselleri, cihazın kamera ve pil özelliklerini ortaya koyuyor.

Mate 20 Lite'ın 460 dolardan satışa sunulması bekleniyor

Cihazın daha önce batarya kapasitesinin 3.650 mAh olacağı söylenmişti fakat Huawei Mate 20 Lite'ın görselinde bu sayının 3.750 mAh olduğunu görüyoruz. 6.3 inçlik çentikli bir ekrana sahip olan akıllı telefonun arka panelinde 24 MP + 2 MP olmak üzere çift kamera ve hemen altında ise parmak izi tarayıcının konumlandırıldığı göze çarpıyor.
Görsellerde, Huawei Mate 20 Lite'ın kamerasının, fotoğrafların kontrastını ve renklerini geliştiren HDR Pro teknolojisine sahip olacağı görülüyor. Ayrıca yapay zeka (AI) desteği de sunacak olan kamera, bir sahneyi tanıyarak (manzara, portre, yemek vb.) daha profesyonel bir fotoğraf çekmek için gerekli optimizasyonu kendisi yapacak.
Apple'ın Animoji'sine benzer bir teknoloji olan QMoji ile gelecek olan cihazın ön panelinde de 24 MP + 2 MP olmak üzere çift kamera olacağını belirtelim. Kirin 710 işlemci ve  Siyah, Mavi ve Altın renk seçenekleri ile gelecek olan Huawei Mate 20 Lite'ın yaklaşık olarak 460 dolardan satışa sunulması bekleniyor.
Huawei Mate 20 Lite'ın yeni görselleri, cihazın teknik özelliklerini ortaya çıkardı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim