Anlık Bildirim

Huawei P30 serisinin RAM ve depolama seçenekleri ortaya çıktı

Huawei, yeni P30 serisini 26 Mart tarihinde tanıtacağını açıklamıştı. Bu tanıtımdan önce kılıf sızıntıları ile cihazların tasarımlarını gördük. Bugün ise RAM ve depolama seçenekleri ortaya çıktı.
Huawei P30, RAM ve depolama seçenekleri Tam Boyutta Gör
Huawei P30, içinde bulunduğumuz yılın en çok merak edilen akıllı telefonlarından biri olmayı şimdiden başardı. Kılıf sızıntıları sayesinde P30 ve P30 serisindeki tüm akıllı telefonların tasarımlarını net olarak öğrensek de donanımları konusunda kesin bilgilere sahip değiliz. Bugün ise P30 serisinin RAM ve depolama seçenekleri öğrenildi.

Alınan sertifikalar ortaya çıkardı

Endonezya ve Tayvan’da, yeni Huawei P30 serisi için alınan sertifikalarda cihazın depolama ve RAM seçenekleri görülüyor. Sertifikalar üzerinde net olarak cihaz ismi bulunmasa da model numaralarından tahmin yürütülebildi. Örneğin ELE-L29 model numarasına sahip akıllı telefonun Huawei P30 olduğunu söyleyebiliriz. Huawei P30 bu sertifikaya göre 6 GB RAM + 128 GB depolama ve 8 GB RAM + 128 GB depolama olmak üzere iki varyant ile sunulacak. VOG-L29 model numaralı Huawei P30 Pro ise 8 GB RAM + 128 GB depolama ve 8 GB RAM + 256 GB depolama olmak üzere iki seçeneğe sahip.

Huawei P30, RAM ve depolama seçenekleri Tam Boyutta Gör

Bu cihazların dışında MAR-LX2 model numaralı bir akıllı telefon daha var. Bunun ise Huawei P30 Lite olduğunu düşünülüyor. Daha öncesinde sizlere Huawei Nova 4e modelinin 14 Mart tarihinde tanıtılacağını aktarmıştık. Bu model Huawei P30 Lite ile birebir aynı donanıma sahip olacağı için P30 Lite’yi iki gün sonra göreceğimizi söylemek yanlış olmaz. P30 ve P30 Pro'yu ise 26 Mart tarihinde Paris’te düzenlenecek etkinlikte göreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim