Anlık Bildirim

Huawei P8'in görselleri sızdırılmaya devam ediyor

 
Huawei P8'in görselleri sızdırılmaya devam ediyor
Huawei'nin yeni amiral gemisi telefonunu tanıtacağı tarih olan 15 Nisan'a sayılı günler kala sızıntılar gelmeye devam ediyor. Daha önce de Huawei P8 Lite ve P8 ile ilgili bir çok sızıntı şirketin başını ağrıtmıştı. Bu kez de Çin'de popüler sosyal medya platformu Weibo ile yeni görseller paylaşıldı.
Görseller düşük çözünürlükte ancak telefonun tasarımı hakkında önemli ipuçları veriyor. Özellikle çerçeve kısmı net bir şekilde görülen telefon son dönemlerde bir çok telefonda görmeye başladığımız bir yapıda. Aslına bakarsak görseller daha önce sizlerle paylaştığımız diğer sızıntıları doğrular nitelikte. Büyük bir sürpriz yaşanmazsa fiziksel olarak telefonun bu yapıda geleceğini öngörebiliriz.  P8 ile ilgili diğer sızıntılara ve haberlere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 
Cihazın teknik özellik bakımından öne çıkan diğer söylentilerine göz atacak olursak 5.2 inç ekranda FHD ( 1920x1080 ) çözünürlük, Kirin 930 çipset, 3 GB RAM ve 2600 mAh batarya göze çarpıyor. Kamera konusunda da daha önce optik görüntü sabitleme özelliğine sahip 13 MP çözünürlükte bir çözüm kullanılacağı gündeme gelmişti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5817 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lansman, özellikler ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim