Anlık Bildirim

Huawei, çift ön ve arka kameralı bir cihaz üzerinde çalışıyor

Yayınlanan yeni bir rapora göre gelecek ay Mate 10 serisini sahneye çıkaracak olan Huawei hem ön hem de arka tarafında çift kamera olan Rhone kod adlı bir cihaz üzerinde çalışıyor.
Huawei Honor 9'un piyasaya sürüleceği dönemde, cihazın hem ön hem de arka tarafında çift kamera olacağı yönünde söylentiler vardı. Maalesef bu gerçekleşmedi ve telefon sadece çift arka kamerayla sunuldu.
Gelen yeni sızıntılara göre Huawei, çift ön ve arka kameraya sahip yeni bir cihaz üzerinde çalışıyor. Bu aynı zamanda her iki tarafta da çift kamera özelliği sunan ilk Huawei telefon olacak.

Yeni telefonun kod adı: Rhone

Rhone kod adına sahip olan akıllı telefonun şirketin kendi Kirin 659 yonga setiyle güçlendirileceği söyleniyor. Diğer özellikler şu anda bilinmese de Huawei “Rhone” 3240mAh kapasiteli bir pilden güç alabilir.
Bu arada Mate 9'un halefi Huawei Mate 10 gelecek ay tanıtılacak. Cihazın Mate 10 ve Mate 10 Pro olmak üzere iki farklı varyant olarak gelmesi bekleniyor. Standart Mate 10'da normal bir ekran yer alırken, Mate 10 Pro modelinde sağ ve sol kenarlarında minimum çerçeve bulunan bir ekran göreceğiz. Her iki cihazda da 6GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim