Anlık Bildirim

James Cameron, Terminator 6 filminin ismini açıkladı

James Cameron, merakla beklenen Terminator 6 filminin ismini nihayet açıkladı. Yeni Terminator filmi, ilk iki filmden sonra çıkan tüm devam filmlerini yok sayacak.
Ünlü yönetmen James Cameron, Terminator serisinin merakla beklenen altıncı filminin ismini bugün resmen açıkladı. Yahoo Entertainment'e konuşan Cameron, seriye yeni bir soluk getirecek olan filmin Terminator: Dark Fate ismiyle vizyona gireceğini söyledi.

Daha önce yapılan açıklamalarda Terminator: Dark Fate'in, James Cameron'un yönetmenliğini üstlendiği ilk iki filmden sonra çıkan tüm Terminator filmlerini yok sayacağı belirtilmişti. Yani bir reboot olarak değerlendirilebilir. Dark Fate, hikaye anlamında Terminator 2: Judgment Day filminin sonrasında geçecek. James Cameron'un tam 28 yılın ardından seriye geri dönmesiyle birlikte Terminator hayranları Dark Fate'i büyük bir merakla bekliyor.

James Cameron filmin yapımcılığını üstleniyor ancak işin yönetmenlik kısmını kendisi yapmayacak. Şu sıralar tamamıyla Avatar'ın devam filmlerine odaklanan Cameron, Dark Fate'i yönetmesi için Tim Miller ile anlaşmaya varmıştı. Tim Miller bildiğiniz gibi 2016 yılında vizyona giren Deadpool filmiyle adını duyurmuştu.

Terminator: Dark Fate filminde ilk iki filmin yıldızları Arnold Schwarzenegger ve Linda Hamilton başrollerde yer alacak. James Cameron, Schwarzenegger-Hamilton ikilisinin bu filmde yerlerini genç aktörlere bırakacağını söylüyor. Yani Dark Fate'in ardından yeni Terminator filmleri görmeye devam edeceğiz.

Filmin konusuyla ilgili ise şu an için herhangi bir bilgimiz yok. Terminator: Dark Fate, 1 Kasım 2019'da vizyona girecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11153 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
film, sinema ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim