Anlık Bildirim

Jurassic World 2'nin yönetmeni belli oldu

Geçtiğimiz yılın en başarılı filmlerinden biri olan Jurassic World'ün devam filmini kimin yöneteceği belli oldu. Colin Trevorrow'un yerini en az onun kadar yetenekli bir yönetmen alacak.
 Sinema tarihinin en başarılı macera serilerinden biri olan Jurassic Park, geçtiğimiz yıl vizyona giren Jurassic World ile uzun bir aranın ardından beyaz perdeye geri döndü. Jurassic Park gibi popüler bir serinin parçası olduğu için Jurassic World'den beklentiler yüksekti, ancak neredeyse kimse filmin yakaladığı muazzam başarıyı öngöremedi. Sinemaseverler tarafından ilgiyle karşılanan film, gişede 1.67 milyar dolara ulaşarak, tüm zamanların en çok hasılat elde eden filmleri listesinde 4.sıraya yerleşti.
Jurassic World'ün bu başarısının ardından devam filmi adeta kaçınılmaz oldu. İlk başta, devam filmini de Jurassic World'ün yönetmeni Colin Trevorrow'un yöneteceği düşünülmüştü, ancak filmin başarısının ardından Trevorrow'un Star Wars: Bölüm 9'un yönetmeni olarak seçilmesi, yönetmen koltuğunu boşta bıraktı.
Derek Connolly ile birlikte Jurassic World 2'nin senaryosunu kaleme alan Colin Trevorrow'un projeden ayrılmasının ardından, onun yerini alacak bir yönetmen bulmak için arayışa başlandı. Aylardır devam eden bu arayış sırasında ismi en çok anılan isim, İspanyol yönetmen J.A. Bayona'ydı. Nihayet dün beklenen açıklama geldi ve Jurassic World 2'yi J.A. Bayona'nın yöneteceği resmi olarak açıklandı.
Son yılların en iyi korku/gerilim filmlerinden biri olan Yetimhane ile adını duyuran Bayona, tsunami felaketinden sonra birbirlerinden ayrılan bir ailenin hikayesini anlattığı Kıyamet Günü filmi ile Hollywood'un aranan yönetmenleri arasına girmeyi başarmıştı. Son olarak Penny Dreadful dizisindeki müthiş yönetimi ile övgü toplayan Bayona, şu sıralar yeni filmi A Monster Calls üzerinde çalışıyor. Bayona'nın A Monster Calls tamamlandıktan sonra Jurassic World 2 için hazırlıklara başlaması bekleniyor.
Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard'ın ilk filmdeki karakterleri ile geri döneceği Jurassic World 2, 22 Haziran 2018'de vizyona girecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim