Anlık Bildirim

Katlanabilir telefon umutları sönüyor: Best Buy, Galaxy Fold siparişlerini iptal etti

Samsung'un inceleme birimlerinde çok ciddi sıkıntılar çıkaran katlanabilir telefon modeli Galaxy Fold'un Best Buy üzerinden verilen ön siparişleri iptal edildi. Huawei'deki durumlar ise daha kötü.
Samsung’un katlanabilir telefonu Galaxy Fold’u bekleyen müşteriler, yeni bir kötü işaretle daha karşı karşıya kaldı. ABD’de teknoloji ürünleri satın almada popüler duraklardan biri olan Best Buy, rapora göre Samsung Galaxy Fold’u ön sipariş veren tüm müşterilerin bu taleplerini iptal etti. İptal gerekçesi olarak Samsung’tan cihazın ne zaman satışa sunulacağına dair bilgi verilmemesi belirtildi.
Best Buy tarafından müşterilere gönderilen e-postada “devrimsel tasarımlar ve teknoloji çok sayıda problemle ve öngörülemez tonlarca zorlukla gelir. Bu zorluklar, Samsung’un Galaxy Fold’u ertelemesine ve bize satış tarihiyle ilgili bilgi verememesine sebep oldu. Müşterilerimiz bizim için ilk sırada olduğundan ve onların haklarını korumak istediğimizden, Best Buy olarak tüm Galaxy Fold ön siparişlerini iptal ettik.” denildi.
Samsung’un katlanabilir akıllı telefonu, teknoloji uzmanlarının ellerine ilk kez gönderildikten çok kısa bir süre sonra problemler ortaya çıkmıştı. Bu problemler cihazları kullanılmaz hâle getirdiğinden Samsung, tüm cihazları geri toplayıp tanıtımı bir tarih vermeden ertelemek zorunda kalmıştı.
Tıpkı Samsung gibi, hatta cihazı gören çoğu kişiye göre Samsung’tan daha iyi bir uygulama sunduğu düşünülen Huawei’nin katlanabilir modeli Mate X ise şimdiki ticaret savaşı yüzünden yakın zamanda satışa sunulabilir gibi görünmüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim