Anlık Bildirim

Kingdom Warriors: Snail Games’den yeni bir MMORPG oyunu

Uzakdoğu kültürünü oyunlarına başarılı bir şekilde yediren ve kendi hayran kitlesini oluşturan Snail Games, Kingdom Warriors adlı yeni MMORPG oyunu ile karşımızda.

Uzakdoğu kültürünü oyunlarına başarılı bir şekilde yediren ve kendi hayran kitlesini oluşturan Snail Games, Taichi Panda ve Age of Wushu oyunundan sonra şimdi de Kingdom Warriors adlı MMORPG oyunu ile karşımızda.

Üç Krallık dönemindeki savaşların anlatıldığı oyunda, Han imparatorluğunu kurtarmak için, kahramanlardan oluşan bir ordu kuruyor ve düşmanlara korku salıyorsunuz. Akıcı ve Uzakdoğu ezgileriyle süslü görsellere sahip olan oyun, üçüncü şahıs kamerasından ilerliyor.

Ekran üzerindeki tuşlarla hareket edip hamleler yaparken, yanınızdaki kalabalık asker grubunuz da oldukça işe yarıyor. Oyunda ilerledikçe seviye atlıyor ve yeni kahramanlar ile ekibinizi çoğaltabiliyorsunuz. Çeşitli görevlerin yanı sıra, arkadaşlarınızla beraber veya rakip olarak çevrimiçi mücadeleler de yapabiliyorsunuz. Oyun sürekli bir internet bağlantısı gerektiriyor ve ücretsiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim