Anlık Bildirim

Kırmızı renkli Lumia 1520 internete sızdı

Kırmızı renkli Lumia 1520 internete sızdı

Nokia'nın 22 Ekim'deki Abu Dabi etkinliğinde 6 inçlik Full HD ekranlı Lumia 1520 modelini tanıtmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. Daha önce defalarca görseli internete sızan Lumia 1520'nin bu kez kırmızı renkli versiyonu ortaya çıktı.

Yine Evleaks tarafından internete sızdırılan görsel tasarım olarak diğer sızıntılardan farklı değil. Ancak bu kez arayüzde bazı farklılıklar göze çarpıyor.

Değişikliklerden ilki durum çubuğunda bir zil ikonunun olması. Bu ikonun muhtemelen alarm için olduğu düşünülürken, hemen altında Storyteller adlı canlı karo dikkat çekiyor. Storyteller'ın resim ve videoları belirli kriterlere göre kategorilendiren bir Nokia uygulaması olduğu biliniyor. İlk kez de Lumia 1520 üzerinde kullanıcılara sunulacak.

İkinci sırada en sağda mavi bir ikon bulunuyor. Ne olduğu tam bilinmese de PowerPoint sunularının harici ekranlarda görüntülenmesini sağladığı tahmin ediliyor. En solda ise Nokia Camera karosu görülüyor. Bu uygulama Nokia Smartcam ve Procam uygulamalarını biraraya getiriyor.

Diğer bir dikkat çekici nokta ise yenilenmiş Word ve Excel uygulama ikonları. Bu da muhtemelen Word, Excel ve PowerPoint uygulamalarının ayrı ayrı başlangıç ekranına sahip olabileceğini gösteriyor. 

Lumia 1520 modelinin beklenen özellikleri ise Snapdragon 800 işlemci, 32GB depolama kapasitesi, 2GB RAM, 20MP çözünürlükte kamera şeklinde sıralanıyor.  
Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin: DH App Gallery Uygulamasını İndir DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü GENEL İSTATİSTİKLER
2214 kez okundu.
30 kişi, toplam 37 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nokia
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim