Anlık Bildirim

Kısa süreliğine ücretsiz oyun: Kayıp Hazinenin İzinde

Gizemli maceralar ve bulamaca oyunlarını sevenlerin hayran kaldığı oyun Kayıp Hazinenin İzinde, Google Play Store'da 10.99TL yerine kısa süreliğine ücretsiz. Ücretliye dönmeden indirin.
Kayıp Hazinenin İzinde, adından da anlaşılacağı üzere korsan ve bulmaca oyunu. Antik tapınakları ve geçmişte ağaçlarda yaşayan halkların yapısını keşfederken yol boyunca ipuçları, bulmacalar ve gizli geçitlerle maceraya hazır olun. Oyunun grafiklerine hayran kalacağınızı söyleyelim. Gerçekten de bir bulmaca oyununa göre kaliteli grafiklere sahip. Üstelik Türkçe dil destekli.
Oyunun hikayesine gelince. Henry,  kayıp hazineleri keşfedip ünlü olan amcanız. Onun yaşadığı maceralardaki efsanevi hikayeleri dinleyerek büyüyen bir yetişkinsiniz. Şimdi ise bulunması zor olan bir hazinenin peşine siz düşüyorsunuz. Yolunuz üzerine çıkan gömülü ipuçlarını ve bilgileri bir yere not etmeyi unutmayın. İlerde mutlaka karşınıza çıkacak. 
Oyun Google Play Store'da kısa süreliğine 10.99TL yerine ücretsiz ancak, iOS platformunda oynamak isterseniz, 49TL'yi gözden çıkartmanız gerekecek.   
Kayıp Hazinenin İzinde: Google Play Store II App Store 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim