Anlık Bildirim

Kült animelerden Cowboy Bebop dizi oluyor

Tüm zamanların en sevilen animelerinden Cowboy Bebop, dizi oluyor. 1998 - 2000 yılları arasında yayınlanan ve zamanla kült animeler arasına giren Cowboy Bebop, uzayda geçen bir Western.
Anime dünyasının en sevilen serileri arasında yer alan Cowboy Bebop dizi oluyor. Ünlü yapımcı Marty Adelstein (Prison Break)'in yapım şirketi olan Tomorrow Studios, canlı aksiyon (animasyon olmayan) bir Cowboy Bebop dizisi çekmek için hazırlıklara başladı.
Tomorrow Studios bu canlı aksiyon Cowboy Bebop dizisini hazırlamak için animenin yapımcısı olan Sunrise stüdyosu ve ünlü senaristler Josh Appelbaum (Mission: Impossible - Ghost Protocol), Andre Nemec (Life on Mars), Jeff Pinkner (Fringe) ve Scott Rosenberg (Con Air)'in birlikte kurduğu Midnight Radio şirketi ile birlikte çalışacak.
Dizinin senaristliğini ise, kariyerine çizgi romanlardan uyarlanan animasyon diziler yazarak başlayan ve son olarak Thor: Dark World'ün senaryosunu kaleme alan Chris Yost üstlenecek.
Uzayda geçen bir Western olan Cowboy Bebop; 2071 yılında geçiyor ve uazyın dört bir tarafına yolculuk edip galaksinin en tehlikeli suçlularını yakalayan kelle avcısı Spike Spiegel  ve ekibinin maceralarını anlatıyor. Suçlular peşinde koşarken sayısız tehlike ile karşılaşan ekip, bazen gezegenleri kurtarsa da genelde arkasında koca bir karmaşa bırakıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3298 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, diziler ve
4 etiket daha manga anime cowboy bebop Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim