Anlık Bildirim

LG Electronics, firma olarak yeni bir iletişim teması belirledi

LG Electronics, firma olarak yeni bir iletişim teması belirledi

Özellikle G2 amiral gemi modeli ile imaj değişikliğine gideceğinin sinyallerini veren Güney Koreli elektronik devi LG, işe yeni iletişim teması belirleyerek başladı.

LG Electronics, yaptığı açıklamada firmanın yeni iletişim temasının 'Yapabileceklerinin Sınırı Yok' olarak belirlediğini duyurdu. Firmanın yönetim ilkelerine bağlı olarak belirlenen yeni iletişim teması, günümüzün yoğun rekabet koşullarında önem kazanan marka ilgisini artırmayı hedefliyor. Yeni tema, LG'nin kullanıcılara ilham ve güç veren tüketici odaklı hedeflerini devam ettirecek. 

Bilindiği LG'nin Life's Good şeklinde bir marka kimliği bulunuyor. "Yapabileceklerinin Sınırı Yok" iletişim teması bu marka kimliğini tamamlayacak. 

1 Ağustos itibariyle New York Times Meydanı'nda bulunan LG elektronik billboard'unda ve www.lg.com'da marka kimliğinde değişiklikle ilgili tanıtım videosu yayınlanmaya başladı. Kısa süre sonra da ülkemizde yazılı ve dijital reklamlarda, mağaza içi tanıtımlarda ve ürün lansmanlarında yerelleştirilmiş yeni iletişim teması olan “Yapabileceklerinin Sınırı Yok” geçerli olacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1255 kez okundu.
15 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg g2, lg
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim