Anlık Bildirim

LG G Flex 2'de esneme payı 90 derece olabilir

LG G Flex 2'de esneme payı 90 derece olabilir

LG'nin kavisli ekrana sahip 6 inçlik G Flex modeli Asya'da bu ay satışa çıkacakken, Avrupa ve ABD lansmanı ise gelecek yıl başlarına kaymış durumda. Henüz model yaygın satışa sunulmamışken, devam modeli için de iddialar gelmeye başladı.

G Flex 2 adını alacağı belirtilen modelin bu kez esneyen bir yapıda olacağı iddia ediliyor. Ekran, batarya, bazı iç donanımların bükülebilir yapıda olacağı tahmin edilirken, esneme payının 90 derece olacağı da yine gündeme gelen iddiaların yenisi. 

Bilindiği gibi G Flex modeli sabit kavisli bir ekran ve bataryaya sahip. Bu bileşenler herhangi bir esneme yeteneği sergilemiyor. 

90 dereceye kadar bükülebilen bir akıllı telefon tasarımının ne tür bir yapıda olacağı şimdilik bilinmiyor. Ayrıca tüketicilerin neden bu derece esneyebilen bir cihaza ihtiyaç duyacağı da merak konusu. Zira sürekli bükülen bir cihazın fonksiyonellik konusunda sıkıntılar yaşayabileceği ifade ediliyor.

LG'nin G Flex 2 modelini en geç gelecek yılın ikinci yarısından sonra piyasaya çıkarmayı planladığı da gelen bilgiler arasında.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2876 kez okundu.
41 kişi, toplam 44 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg g flex, lg g flex 2 ve lg
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim