Anlık Bildirim

LG G7 için Snapdragon 845 çalışmaları başladı

G6 modelinde Snapdragon 835 yonga setini kullanamayan LG bu kez işi sıkı tutuyor. Bir sonraki amiral gemisi LG G7'de Snapdragon 845'in yer almasını isteyen şirket Qualcomm'la ortak çalışmalara başladı
LG'nin mevcut amiral gemisi G6, maalesef en yeni Qualcomm Snapdragon 835 platformuyla gelmedi. Zira güçlü yonga setinin ilk partisine Samsung tarafından deyim yerindeyse "ambargo" konmuştu. Bu nedenle LG, Galaxy S8'in piyasaya çıkmasını beklemeden G6'yı piyasaya sürmeyi seçti.
LG G6, bu yıl piyasaya sürülen bir çok amiral gemisi akıllı telefonunda bulunan Snapdragon 835 yonga seti yerine geçen yılki Snapdragon 821 platformuyla birlikte geldi. Öyle görünüyor ki şirket aynı şeyi önümüzdeki yılki amiral gemisiyle yaşamayacak.
Koreden gelen raporlar, akıllı telefon üreticisinin yeni Snapdragon 845'i geliştirmeye başlamak ve önümüzdeki yılki G7 amiral gemisinde yer vermek için Qualcomm ile şimdiden ortak çalışmalara başladığını gösteriyor.

LG, Mayıs ayından beri Qualcomm ile çalışıyor

Görünen o ki iki şirket Mayıs ayında bu yana geliştirme çalışmalarına başlamış durumda. Otoriteler "yükselen sanal gerçeklik ve artırılmış gerçeklik çözümlerinin daha güçlü veri işleme yeteneği" gerektirmesi nedeniyle, LG'nin mutlaka yeni yonga setini amiral gemisine dahil etmesi gerektiğini söylüyor.
Bu yaklaşmakta olan G7'nin bu yılki G6'da gördüğümüze kıyasla daha gelişmiş özelliklere sahip olacağı anlamına geliyor. Snapdragon 845, 7 nanometre sürecinde üretilecek ve mevcut 835 platformundan %30 daha güçlü olacak. Son haberlere göre Samsung da önümüzdeki yılın Galaxy S9 amiral gemisinde bu yonga setine yer vermeyi planlıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7708 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim