Anlık Bildirim

LG: iPhone SE eski teknolojileri kullanıyor

Amiral gemisi G5 ile bu yıl pazarda başarılı işler yapmak isteyen LG, rakiplerine taş atmaktan da geri durmuyor. Firmanın patronu, iPhone SE modelini eski teknoloji kullanmakla eleştirdi.

Akıllı telefon devlerinin ürün lansmanlarının ardından, rakip firmaların eleştirileri ve taşlamaları geleneksel hale geldi. Geçtiğimiz hafta resmiyet kazanan iPhone SE modeli ile ilgili, LG patronu pek iyi şeyler düşünmüyor.

LG G5 tanıtımı için Güney Kore’de bir toplantı düzenleyen firmanın patronu Cho Ju-no, iPhone SE ile ilgili bir soru üzerine; eski teknolojileri ve özellikleri kullanan ürünler piyasaya sürme adetlerinin olmadığını, yenilikçi teknolojiler geliştirerek tüketici ilgisi çekmeye çalıştıklarını ifade etti.

iPhone SE modeli her ne kadar iPhone 5S döneminden kalan tasarım çizgilerine başvursa da, donanım bakımından iPhone 6S serisi ile yarışıyor. 4 inçlik 1136 x 640 piksel ekran düşünüldüğünde, cihazın performansı belki de ailenin en iyisi olacak. 399$ başlangıç fiyatı ile, iPhone SE’nin ilgi göreceği tahmin ediliyor.

LG G5 ise, alt kısımdan takılabilen modüler bir sistem ile, akıllı telefon pazarında ilk olabilecek bir yenilik ortaya koydu. Cihazın arka kısımdaki çift kamerasının yanında, en çok merak edilen konu modüler sistemin ne derece geniş imkanlar sunabileceği.

iPhone SE modeli 31 Mart itibariyle piyasada olacak. LG G5 modeli de kısa bir süre sonra tüketicilerle buluşacak. Bu bakımdan, LG patronunun ne kadar haklı olduğunu satış rakamları ile birlikte görme imkanına sahip olabileceğiz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9424 kez okundu.
63 kişi, toplam 65 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, lg g5 ve
2 etiket daha iphone se Apple
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim