Anlık Bildirim

Lenovo Carme akıllı saat duyuruldu

Lenovo, geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği telefon duyurularının ardından bugün ise yeni akıllı saatini tanıttı. Carme isimli saat, 1.3 inç renkli ekran, kalp atış sensörü gibi temel özelliklere sahip.
Lenovo Carme akıllı saat duyuruldu Tam Boyutta Gör
Son zamanlarda ülkemizde kendisini göremesek de Lenovo’nun mobil bölümü çalışmalarına devam ediyor. Hatta geçtiğimiz hafta A6 Note ve K10 Note isimli akıllı telefonlar duyuruldu. Bugün ise firmanın yeni akıllı saati tanıtıldı.

Lenovo Carme özellikleri

Lenovo Carme, temel akıllı saat fonksiyonlarını uygun fiyatla sunmak amacıyla geliştirilmiş bir giyilebilir aksesuar. 1.3 inç boyutundaki ekranı 2.5D camla kaplı. Kalp atış, pedometre gibi sensörlerinden gelen verileri, renkli ekranında rahat bir şekilde görebiliyorsunuz. Ayrıca uyku takibi, hava durumunu görme, alarm, kronometre, telefonunuzun yerini bulma gibi ek özelliklerin de yer aldığını belirtelim.

Dikdörtgen şeklindeki tasarıma sahip akıllı saat, IP68 sertifikası ile su ve toza karşı dayanıklılık sunuyor. Hem Android hem de iOS cihazlarınızla kullanabileceğiniz Lenovo Carme, Bluetooth 4.2 standardı ile bağlantı sağlıyor. 200 mAh kapasitesindeki bataryanın ise yedi gün boyunca kullanıma imkan tanıyacağı belirtildi.

Lenovo Carme, siyah ve yeşil olmak üzere iki farklı renkte sunuluyor. Fiyatı ise 50 dolar olarak açıklandı. Satışlarına bugün itibariyle Hindistan’da başlanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim