Anlık Bildirim

Lenovo yeni markası ZUK'u global satışa sunmaya hazırlanıyor

Lenovo yeni markası ZUK'u global satışa sunmaya hazırlanıyor
 
Lenovo geçtiğimiz hafta yeni markası ZUK'un Z1 modelini resmiyete kavuşturmuştu.  Hem mobil internet hem de Nesnelerin İnterneti'ne yönelmeyi amaçlayan yeni marka globalleşme adında ilk adımını attı. Daha önce yalnızca Çin için duyurulan Z1 modeli bu kez global pazarda boy gösterecek.
Akıllı telefonun Çin dışındaki satışında Cyanogen OS 12.1 (Android Lollipop tabanlı) işletim sistemini kullanacak. Daha önce OnePlus One'da gördüğümüz Cyanogen saf Android deneyimine yakın ve temiz bir sistem olarak biliniyor. Bu da aslında kullanıcıların özelleştirilmiş farklı bir arayüzle karşılaşmadan daha kolay benimseyebilecekleri anlamına geliyor. 
Lenovo yeni markası ZUK'u global satışa sunmaya hazırlanıyor
 
ZUK Z1'in teknik özelliklerini hatırlatmak gerekirse modelde ; 5.5 inçlik Full HD IPS ekran,  Snapdragon 801 çipseti, 3 GB bellek, 64 GB depolama alanı, arka kısımda OIS desteğine sahip 13MP çözünürlüğünde Sony IMX214 sensör, ön tarafta 8MP çözünürlüğünde OmniVision sensör, USB 3.0 Type C bağlantı noktası ve 4100 mAh batarya yer bulunuyor. 
ZUK Z1'in Çin'de ki fiyat etiketi yaklaşık 285 dolar seviyesindeydi. Ancak tam olarak hangi ülkelerde satışa çıkacağı ve global pazardaki fiyatı yarın (21 Ağustos) açıklanacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3062 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Türkiye Haberleri, zuk ve
2 etiket daha lenovo yeni
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim