Anlık Bildirim

Lexus'dan oyuncu koltuğuna benzeyen geleceğin araç koltuğu

Lexus, Paris Otomobil Fuarı'nda yeni geliştirdiği yüksek konfor sağlayan sürücü koltuğunu tanıtmaya hazırlanıyor. Oyuncu koltuğuna benzeyen ve örümcek ağından ilham alınan koltuk haberimizde...
Otomobil fuarı dönemi yaklaştı ve her dönem olduğu gibi yeni araçlar ve konsept modeller görücüye çıkmaya hazırlanıyor. Her dönemde olduğu gibi bu dönem de bazı otomobil üreticilerinin ilginç, sıra dışı ve çılgın buluşlarını göreceğiz. Lexus’un duyurduğu yeni Kinetik Koltuk Konsepti de bunlardan biri olacağa benziyor.
Koltuğun arkasındaki fikir, koltuğun sizinle birlikte hareket etmesine dayanıyor ve böylece sürüş esnasında oluşan ve vücudumuzu hatta spesifik olmak boyun ve kafamızı hareket ettiren kinetik enerji absorbe ediliyor. Lexus’un belirttiğine göre bu sayede görüş açısının istikrarlı kalmasına yardım edilirken, boyun ve kafaya binen yük de azalarak daha fazla konfor sağlanıyor. Görsellerde de görüldüğü üzere çerçeve ve döşeme görevi gören ağa benzer materyalden oluşan koltuğun uzun süreli oturuşları daha konforlu hale getirdiği belirtiliyor.
Minder ve arkalık kısmını oluşturan materyale Lexus tarafından “sentetik örümcek ipeği” adı verilirken materyal petrol tarafından türetilmiş. Oldukça yüksek şok emme yeteneğine sahip koltukla ilgili daha fazla detayı Paris Otomobil Fuarı’nda öğreneceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7037 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Lexus, synthetic spider silk
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim