Anlık Bildirim

Logitech, aksesuar üreticisi Saitek’i satın alıyor

Uçuş, çiftlik ve uzay keşif simülasyonları için geliştirdiği detaylı kontrolcüler ile tanınan Saitek, bundan sonraki faaliyetlerine Logitech çatısı altında devam edecek.

Zaman zaman büyük üreticilerin farklı alanlarda iddialı olmak adına şirket satın alımları yaptığına şahit oluyoruz. Çevre birimleri ve aksesuar alanında lider firmalardan birisi olan Logitech, Mad Catz’in iştiraki olarak faaliyet gösteren Saitek’i satın aldığını duyurdu.

Saitek ismini son olarak geçen yıl ortalarında piyasaya sürdüğü Farming Simulator 15 adındaki traktör simülasyon kontrolcüsü ile duymuştuk. Firma uçuş, çiftlik ve uzay simülasyon oyunları için ilgi çeken kontrolcüler geliştiriyor. Elite Dangerous, Eve Valkyrie, Star Citizen, Microsoft Flight Simulator ve Farm Simulator oyunları firmanın kontrolcü ile desteklediği yapımlardan bazıları.

Satın alma ile Logitech, Saitek’in faaliyet gösterdiği alanlarda iddialı olmayı hedefliyor. Ayrıca sanal gerçeklik kasklarına da en iyi şekilde eşlik etmeyi planlıyor. Saitek’in teknolojileri yakın zamanda Logitech G ürünlerine de entegre edilecek. Logitech satın alma için 13 milyon doları gözden çıkardı. Yetkili kurumların onayı sonrasında satış tamamlanmış olacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim