Anlık Bildirim

Lüks arayanlara altın kaplama Nokia 230

Lüks tüketime yönelik bir telefon arayanlar ancak fazla para vermek de istemeyenler için Vietnam'dan ilginç bir çözüm karşımızda: 24 karat altın kaplama Nokia 230.

Zaman zaman amiral gemi akıllı telefon modellerinin çeşitli mücevherler ile kaplanarak çok daha yüksek fiyat etiketlerine satıldığını görüyoruz. Daha çok zengin tüketicilere hitap eden bu tarz lüks çözümlere, Vietnamlı Karalux'tan ilginç bir yaklaşım geldi. 

Karalux, ülkede lüks tüketime hitap edecek bir Nokia 230 modeli hazırlamış. Bilindiği gibi Nokia 230 modeli 55$ fiyat etiketi ile piyasaya çıkmıştı ve gelişmekte olan pazarlara hitap ediyordu. Firmanın hazırladığı altın kaplama Nokia 230 modeli ise 200$ fiyat etiketine sahip. Bu bakımdan en ucuz lüks tüketim telefonu olma özelliğini taşıyor. Normalde firmanın altın kaplama akıllı telefon ürünleri 2500$ civarına kadar çıkıyor. 

Eğer elinizde bir Nokia 230 modeli varsa, altın kaplama işlemi 67$'a geliyor. Bu işlem için firma 3-4 saat çalışıyor. Altın kaplamanın üzerine ise koruma amacıyla soyulma ve çizilmelere dayanıklı bir katman daha ekleniyor. Böylece kullanıcıya uzun süre kullanabileceği lüks bir cihaz sunuluyor. 

2.8 inçlik ekranında 240x320 piksel çözünürlük sunan model, Series 30 arayüzü üzerinde çalışıyor. Arka kısımda LED flaşlı 2MP çözünürlükte kamera yer alırken, ön kısımda da 2MP çözünürlüğünde kamera mevcut. 16MB RAM, 32GB'a kadar microSD kart desteği, Bluetooth 3.0 ve FM radyo cihazın katma değerli özellikleri arasında. 1200mAh kapasiteli bataryası ile 23 saat konuşma, 27 gün de bekleme süresi sunan telefon değiştirilebilir batarya ile tüketicilere uzun yıllar kullanım tecrübesi sunmayı amaçlıyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6927 kez okundu.
20 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
24k gold nokia 230, Mobil Teknolojiler ve
2 etiket daha nokia 230 nokia
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim