Anlık Bildirim

MSI, 3 ve 4 yollu SLI köprülerini duyurdu

Üst seviye oyun tecrübesi için Nvidia kartlarının SLI kombinasyonunu tercih ediyorsanız, MSI’ın 3 ve 4 yollu yeni SLI köprülerine bir göz atmanızda fayda var.

Kaslı bir grafik gücü isteyenler için, piyasada çeşitli ekran kartları mevcut. Eğer bunlar da ihtiyacınızı karşılamıyorsa, bu kez devreye birden fazla grafik kartı giriyor. AMD tarafında CrossFire, Nvidia tarafında SLI olarak bilinen çoklu ekran kartı kombinasyonu için, farklı destek birimlerine rastlamak mümkün.

MSI’ın kısa süre önce lanse ettiği köprüler buna son örnek. MSI 4WAY SLI ve MSI 3WAY SLI olarak adlandırılan yeni köprüler, adından da anlaşılacağı üzere 3 veya 4 yollu SLI kombinasyonu yapmak isteyenlere hitap ediyor. MSI GeForce GTX 900 serisi için geliştirilen köprüler, metal alaşımdan imal edilmiş ve GAMING logosu LED ile aydınlatılmış.

4K çözünürlük ve 144Hz tazeleme hızı için optimize edilen köprüler, ayrılabilir bir 120mm fan barındırıyor. Bu tür kombinasyonlarda, büyük miktarda ısının hızlı bir şekilde ortamdan çıkarılması önem taşıyor. Özel rafı ile birlikte bu fan, kartların entegre fanlarına daha fazla soğuk hava iletebiliyor. Köprüler; X99A Godlike GAMING, X99S GAMING 9AC, X99S GAMING 9ACK, X99A XPOWER AC ve X99S XPOWER AC anakartları ile uyumlu. Satışa ise yakında başlanacak.  

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim