Anlık Bildirim

MSI CPU Guard 1151 ile işlemci yamulmasına son

Eğer soğutucu sisteminiz nedeniyle işlemcinizin yamulması tedirginliğini yaşıyorsanız, MSI size alternatif bir koruma önerisi sunuyor. CPU Guard 1151, yamulmaların önüne geçecek.

Geçtiğimiz günlerde, sizlere buradan duyurduğumuz gibi, Intel'in Skylake mimarili işlemcilerinde yamulma sorunu ortaya çıkmaya başlamıştı. Tüketicinin şikayetlerine kulak veren MSI, işlemcileri koruyacak yeni bir destek çözümü ile çıkageldi. 

CPU GUARD 1151 adındaki destek, ısı dağıtıcı veya soğutma bloğunun işlemci üzerine baskı yapması muhtemel durumlar için geliştirildi ve köşelerden destek sağlayarak, herhangi bir yamulma sorununun önüne geçmeyi hedefliyor. CPU GUARD 1151 aslında uzun süredir geliştiriliyor ve yamulma sorunu yaşayan tüm işlemcilere hitap ediyor. Destek elemanı, ısı dağıtıcının işlemciden ayrılmasına da gerek bırakmıyor. 

CPU GUARD 1151 aracı; Skylake tabanlı Intel Xeon E3 V5, Celeron, Pentium ve Core işlemciler ile uyumlu. MSI'nın üstün koruması sayesinde hız aşırtma meraklıları en iyi soğutucuları kullanarak, tedirginlik yaşamadan işlemcilerini zorlayabilecekler. CPU GUARD 1151 için henüz bir fiyat bilgisi verilmedi. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6656 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
msi cpu guard 1511, Donanım Bileşenleri ve msi
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim