Anlık Bildirim

MacBook modellerinde güncelleme yapıldı: İşte fiyatlar!

Apple 12 inçlik MacBook modelini satıştan kaldırmış durumda. 13 inçlik MacBook Pro ve MacBook Air modellerine de güncellemeler yapıldı. Fiyatları haberimizde.

Apple’ın son dönemlerde Mac bilgisayar ailesinde sessiz sedasız güncellemeler yaptığına şahit oluyoruz. Son olarak MacBook Air ve MacBook Pro modellerinde bazı yeni değişiklikler uygulanmış durumda.

Küçük değişiklikler

İlk olarak MacBook Pro serisinde 13 inçlik modelde artık TouchBar özelliği standart oldu. Daha önce TouchBar olmayan bir seçenek yer alıyordu. Böylece MacBook Pro serisinin giriş seviyesinde 13 inçlik TouchBar MacBook Pro bizi karşılayacak.

13 inçlik TouchBar MacBook Pro modelinde sekizinci nesil Intel Core i5 ve Core i7 işlemci seçenekleri yer alıyor. Başlangıç fiyatı ise 10.299TL olarak belirlenmiş. Diğer taraftan Core i7 işlemcili seçenek 13699TL seviyesinden başlıyordu. Bu fiyatta 1000TL indirim yapılmış ve 12699TL olmuş. 2TB SSD ve 16GB RAM gibi seçeneklerle en üst seviye 22.299TL oluyor.

İkinci olarak MacBook Air modelinde True Tone ekran desteği yer alıyor. True Tone desteği ortam aydınlatmasına göre parlaklığı otomatik olarak ayarlıyor. Bunun haricinde bir değişiklik yok ve 8699TL başlangıç fiyatı mevcut.

Son olarak 12 inçlik MacBook modeli satıştan kaldırılmış. Yine Retina ekranı olmayan MacBook Air seçeneği de satıştan kaldırılmış gözüküyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12414 kez okundu.
25 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
macbook air, macbook pro ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim