Anlık Bildirim

Meizu M6 Note ortaya çıktı: Çift kamera ve dörtlü led flaş

Geçtiğimiz ay Pro 7 ve Pro 7 Plus modellerini tanıtan Meizu, önümüzdeki günlerde bir başka telefon duyurmaya hazırlanıyor. Kısa süre resmiyet kazanacak Meizu M6 Note'un fotoğrafları sızdırıldı.
Meizu M6 Note, 23 Ağustos tarihinde resmi olarak tanıtılacak. Ancak çoğu akıllı telefon gibi bu cihazla ilgili sızıntılar da gelmeye devam ediyor. Ortaya çıkan yeni fotoğraflara bakılırsa Meizu M6 Note modelinde çift kamera modülü yer alacak. Dikey olarak konumlandırılmış iki adet modülün hemen üzerinde ise dörtlü LED flaş ünitesi var.
Sızdırılan fotoğraf, daha önceki söylentilere göre 4000mAh kapasiteye sahip olması beklenen pili de açığa çıkarmış durumda. Bir diğer fotoğrafta ise M6 Note'un ön yüzünü görüyoruz. 5.5 inçlik bir Full HD ekranla gelecek cihazın Home butonunda ise entegre bir parmak izi tarayıcısı var gibi duruyor.
Meizu M6 Note'nın MediaTek P25 yonga setiyle güçlendirilmesi bekleniyor.. Ayrıca 4GB RAM ve 64GB depolama alanıyla birlikte gelecek akıllı telefonun 240 dolarlık bir fiyat etiketiyle satışa sunulacağı da gelen haberler arasında. Meizu son olarak Pro 7 ve Pro 7 Plus modellerini duyurmuştu. Bu akıllı telefonlar hakkındaki en önemli nokta biri önde, diğeri arkada olmak üzere çift Süper AMOLED ekranla gelmeleriydi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5602 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
meizu, meizu m6 note ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim