Anlık Bildirim

Meizu Pro 6 metal kasasıyla görüntülendi

Meizu'nun yeni tepe modeli Pro 6 siyah rengiyle metal görüntülendi. Çerçevesiz tasarımıyla dikkat çeken model, donanımıyla da ses getirmeye hazırlanıyor. Görseller haberimizde...
Meizu Pro 6 metal kasasıyla görüntülendi
 
Lansman tarihi yaklaştıkça Meizu'nun yeni amiral gemisi modeli Pro 6 ile ilgili bilgiler artmaya devam ediyor. MediaTek ile Meizu'nun ortaklığı sonucu 10 çekirdekli Helio X25 çipsetini ilk kullanacak telefonun siyah rengine ait görseller internete sızdırıldı.
Metal bir kasaya sahip olan cihazın arka yüzünde son dönemde sıkça görmeye başladığımız kameraya yardımcı lazer fokus sistemi yer alıyor. Kamera flaşı her ne kadar belirgin bir şekilde görülmese de lazer fokusu çevreleyen beyazlığın flaşa ait olduğunu düşünüyoruz. Ön yüzündeki home butonunda parmak izi sensörüne sahip olan cihazın kenarlardan çerçevesiz boydan boya bir ekrana sahip olduğu görülüyor.
Meizu Pro 6 metal kasasıyla görüntülendi
 
Şu ana kadar sızdırılan detaylarına göre Helio X20'nin hız aşırtılmış versiyonu olan X25 çipsetini barındıracak Meizu Pro 6'nın 32GB ve 64GB depolamalı versiyonlarında 4GB RAM miktarının, 128GB'lık modelinde ise 6GB RAM'in yer alması bekleniyor. 4.6 inç boyutta Full HD bir ekrana sahip olması beklenen telefonun arka kamerası 20MP iken ön kamerasının ise 5MP olacağı iddia ediliyor.
Android 6.0 üzerine Meizu'nun Flyme OS 6.0 arayüzü, Hi-Fi 3.0, hızlı şarj teknolojisi ve 3D dokunmatik gibi özelliklerle gelmesi beklenen Pro 6'nın önümüzdeki yakın dönemde tanıtılması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5655 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
meizu, meizu 6 pro ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim