Anlık Bildirim

Meizu'dan Snapdragon 855'li oyuncu telefonu geliyor: Meizu 16T (Turbo)

Meizu yakında Snapdragon 855 yongaseti ile güçlendirilmiş Meizu 16s ve Meizu 16s Plus modellerini piyasaya sürecek. Şirketin CEO'su oyun odaklı Meizu 16T (Turbo) modelinin de yolda olduğunu müjdeledi.
Meizu, bu yılın ikinci çeyreğinde Meizu 16s ve 16s Plus amiral gemisi telefonlarını piyasaya sürecek. Her iki cihazın da Snapdragon 855 yonga seti ile güçlendirilmesi bekleniyor. Çinli teknoloji devinin CEO'su Jack Wong, nispeten düşük fiyat etiketine sahip oyun odaklı bir telefon çıkaracaklarını duyurdu. Meizu 16s serisi gibi Snapdragon 855 yonga setine sahip olacağı ifade edilen cihaz Meizu 16T (Turbo) ismiyle gelecek.
Wong, Weibo hesabı üzerinden yaptığı ilk açıklamada, yaklaşmakta olan Meizu oyuncu telefonunun "Gaming" ifadesini çağrıştırması bakımından Meizu 16G olarak adlandırılacağını belirtti. Ancak bazı kullanıcılar bu ismin kafa karıştırıcı olduğunu ve 16 GB depolama kapasiteli bir telefonu çağrıştırdığını ifade edince Wong yanlış anlaşılmalara mahal vermemesi için cihazın isminin Meizu 16T olacağını açıkladı.

Wong: Ekran boyutu ne olsun?

Deneyimli yönetici ayrıca kullanıcılara yeni çıkaracakları oyuncu telefonu için ideal ekran boyutu önermeleri yönünde çağrı yaptı. Meizu fanlarının çoğu cihazın 6.2 inç ekranla gelmesini istedi. Akıllı telefon 4.000 - 4.500 mAh kapasiteli bir pile sahip olacak.
Fiyat etiketinin ise 300 ile 370 dolar arasında değişebileceği söyleniyor. Cihazın diğer özellikleri hakkında bilgi yok. Meizu'nun patronunun önümüzdeki günlerde Meizu 16T ile ilgili daha fazla detay vermesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5702 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim