Anlık Bildirim

Merakla beklenen 'Joker' filminin ilk fragmanı yayınlandı!

Joaquin Phoenix'li Joker filmi için ilk fragman nihayet yayınlandı. Joker karakterinin orijin hikayesine odaklanacak olan film 4 Ekim 2019'da vizyona girecek.
Çizgi roman dünyasının en sevilen karakterlerinden birisi olan Joker, solo filmiyle bu yıl sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Joker'in orijin hikayesine odaklanacak olan filmin merakla beklenen ilk fragmanı da nihayet bugün yayınlandı. İşte Joaquein Phoenix'li 'Joker' filminden ilk görüntüler:


Fragmandan gördüğümüz kadarıyla Joker filmi tam da beklendiği gibi inanılmaz karanlık bir atmosfere sahip olacak. Hatta biraz rahatsız edici bir yapısı olduğu bile söylenebilir. Filmde canlı renkler, şakalar veya aksiyon dolu sahneler görmek mümkün değil. Bunun yerine yalnızca tek bir karaktere ve onun ilginç değişimine odaklanıldığını görüyoruz.

Ünlü aktör Joaquin Phoenix'in Joker karakterini tam olarak nasıl canlandıracağı da epey merak ediliyordu. Son yıllarda muazzam performanslara imza atan Phoenix, Joker filminde de yine beklentileri karşılayacakmış gibi görünüyor. Henüz konuşmak için biraz erken ancak sosyal medyadaki ilk tepkilere baktığımızda Joker hayranlarının genel anlamda Phoenix için oldukça olumlu ifadeler kullandığını görüyoruz.

Toplumun umursamadığı başarısız bir komedyenin inanılmaz değişimini izleyeceğimiz Joker filmi 4 Ekim 2019'da vizyona girecek. Filmin yönetmenlik koltuğunda The Hangover serisinden tanıdığımız Todd Phillips oturuyor. Son olarak Joker filmi DC sinematik evreninden tamamıyla bağımsız olacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7008 kez okundu.
37 kişi, toplam 37 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
joker, joaquin phoenix ve
3 etiket daha sinema film Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim