Anlık Bildirim
Şu anda 1 kişi burada

Mercedes, 10 sene içerisinde sürücüsüz otomobil üretebileceğini düşünmüyor

Mercedes’in sürücüsüz otomobil teknolojileri hakkında açıklamalar yapan Jochen Haab, şirketin sürücüsüz otomobil üretebilmesi için en az 10 seneye ihtiyacı olduğunu söyledi.

 

Sürücüsüz otomobil teknolojilerine erkenden yatırım yapmaya başlayan Mercedes, yakın bir zamanda sürücüsüz otomobil teknolojisini mükemmelleştiremeyeceğini düşünüyor.

Mercedes-Benz Cars Research & Development Değerlendirme ve Test Başkanı olan Jochen Haab, konu ile ilgili olarak Australian Grand Prix’de şirketi adına açıklamalar yaptı. Mercedes’in sürücüsüz otomobil teknolojisinin şimdilik 2. ve 3. seviye arasında bulunduğunu söyleyen Haab, bu teknolojinin  tam anlamıyla gelişmiş kabul edildiği 5. seviyeye en az 10 sene sonra varabileceklerini söyledi.

Haab, Mercedes’in sürücüsüz otomobil üretmek için acele etmediğini ve planlı olarak hareket ettiklerinin altını çizdi. Haab’ın bu açıklamaları Nisan ayında tanıtılması beklenen yeni Mercedes-Benz S-Class’ı akıllara getirdi. Paylaşılan bir rapora göre bu yeni araçta sektörün en gelişmiş sürücüsüz otomobil teknolojilerinden birisi yer alacak. Mercedes, aracın sensörlerini ve haritasını kullanarak viraja doğru hızda giriş yapılıp yapılmadığını kontrol eden sistemin de bu otomobilde kullanılacağını açıkladı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3708 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sürücüsüz otomobil, mercedes
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim